onsdag 31 mars 2010

Svärmors tapet

Helt fantastisk är svärmors nya tapet!


fredag 26 mars 2010

Packat och klart

Så var det äntligen dags för en liten tripp till norr :) Med två ungar är det en hel del som måste packas, känns som en resande cirkus! Ska bli skönt med miljöombyte och få träffa alla nära och kära. Jag säger GLAD PÅSK på er alla, vi får se om det blir något inlägg från Skelet eller om jag passar på att lata till mig ordentligt. Chingeling Chingeling !!!!

torsdag 25 mars 2010

Sony Bouncy Balls

Du har säkert sett reklamen Sony Bravida med stuttsbollarna. Jag trodde det var fejkat men så är inte fallet, kolla in denna länk. Oj vad jag hade velat vara med på den produktionen. Älskar när människor goes crazy och vågar testa nya saker :) Enjoy!

tisdag 23 mars 2010

Påsk inspiration



From Martha Stewart, shit va fint! Tycker påsken e en ful högtid, jag menar riset med knall gula , oranga, gröna fjädrar. Massa gula kycklingar??? Älskar dock påskägg, tyckte dessa var toppen fina, älskar ju fjärilar. Visste ni att påsken är den tid på året som vi svenska snaskar MEST GODIS :) Min mamma gav alltid små presenter i ägget, och det har jag fortsatt med, i år finns det studsbollar, nappar, bilar, kycklingar, biobiljetter, kakor och presentkort i mina ägg. Vad ska ni lägga i era?

måndag 22 mars 2010

Jobbar hårt

Äntligen har jag fått tummen ur och lagt ut en hel del barnkläder på tradera. I dag avslutades auktionerna och resultatet blev 9 paket och 1012 kr i fickan, najs :) Något som är jobbigt med att vara mamma ledig är att man inte kan påverka sin inkomst + att den är så mycket lägre än vanligt så ni fattar att jag är rätt nöjd med mig själv. Problemet är ju att så fort jag går in på tradera måste jag handla och så måste jag VINNA, inte särskilt billigt, puhhhh. Vi får se om jag kammar hem en fjärilstavla......

lördag 20 mars 2010

Tvål

Kolla in vilka jätte fina tvålar, hittade dem på Rusta till the bargin price of 19kr, skynda å fynda!

fredag 19 mars 2010

Fredagsmys


Trevlig Helg på er. Nu e det dags för FREDAGSMYS, sushi, bubbel, popcorn och lets dance.

onsdag 17 mars 2010

Light up my life

Det har varit lite loppis skatter på sistone, här kommer dock en fantastisk skatt. En helt lovely lampa med porrigt sken :)

måndag 15 mars 2010

Vill bara säga

Nära skjuter ingen hare........

söndag 14 mars 2010

Helgens bravader


På fredags kväll var min älskade lillebror barnis och jag å Lasse fick mysa i stan. Vi strollade runt i lite affärer, åt middag på Vapiano, älskar deras pasta!


Såg Shutter Island på bio, shit det var säker två år sedan jag var på bio sist. Det var toppen mysigt, mörkret, popcorn, sitta nära Lasse och hålla handen. Filmen var grymt bra, älskar filmer med en twist.

På lördags morgon såsade vi på som vanligt. Jag tränade en timme sedan röjde vi här hemma, Lasse skottade upp på baksidan och så drack vi varm choklad i solen och åt hemma bakat :) På med party outfit och packa ned allt som hör till med två små barn, puhhh! Halkade iväg till familjen Berg som bjudit in till schlager fest. Åt fantastiskt god mat, drack bubbel och umgicks med toppen mysiga vänner. Vid 24.00 tiden packade vi ner kidsen i barnvagnar och strollade hemmåt.

I dag ska vi och hälsa på Cissi, Andy och Mangis som har flyttat till ett nytt place, ska bli jätte kul. SHIT WHAT A WEEKEND, bästa på länge :)


torsdag 11 mars 2010

Avföring i snön

I dag känner jag mig som en gammal bitter kärring. Jag har gått några dagar nu och retat upp mig på en sak, här kommer utbrottet.....Är såååååå less på HUNDBAJS! Vad e upp med hundägare som låter deras bästa vänner skita mitt på gångvägarna och sedan inte plockar upp??? Det e så ÄCKLIGT när man går i den vita snön och så ligger det kabbar överallt, och STORA kabbar, fy fasen. Eftersom jag gillar gå och snick snacka och dessutom ha koll på Mira så har jag X-antal ggr kört barnvagnen i skiten, sedan osar det baja och man ska sitta och skrapa av det äckliga bajset by hand. Mira som rusar runt har vid flera tillfällen trampat i skiten, fy fan. Har bara en sak att säga till er hundägare som inte plockar upp era vänners avföring och tycker det känns helt ok att en sliten, stressad småbarnsmamma behöver lägga sin tid och energi på att torka, tvätta och skrapa ER HUNDSKIT från skor och vagnar, era jyckar borde avlivas, så de så!

tisdag 9 mars 2010

måndag 8 mars 2010

Klipp klipp

Min lilla darling Mira har kommit in i en fas då hon älskar att klippa, det är allt ifrån böcker, papper, dockor, mjukisdjur och för tre dagar sedan klippte hon av sig sina pippilotter. Hon kom storgrinande och vill klistra tillbaka håret :) Fick muta med en tripp till leksaksaffären för att få henne till frissan och jämna till det hela. Får fällen har också blivit stylad.

söndag 7 mars 2010

Turkos klänning

På lördag kväll var jag på tjej middag hos Ana som bor i en helt bananas fin lägenhet nära Mariatorget. Passade på att ha på mig min nya fina fina och jätte roliga TURKOSA klänning som jag fick av min man på alla hjärtans dag.


onsdag 3 mars 2010

måndag 1 mars 2010

Om du vill skratta

Dom här klippen får mig att skratta, gräsklipparmannen, reklam old spice och speleman. Enjoy!