söndag 28 februari 2010

Norrland

Just nu drömmer och längtar jag till norrländska sommarnätter, ljumna, ljusa, långa, helt fantastiska, måste upplevas. Här en gammal bild med polarna en ljummen natt i Boviken.


torsdag 25 februari 2010

Pimpad Blog, Pimpad Lobban

Så vad tycker ni om den pimpade bloggen? I LOVE IT, kan inte få nog av blommor och rosa :) Om ni e sugna på att pimpa, kolla in Shabby Blogs

måndag 22 februari 2010

Kära Mårbacka

I går såg jag säsongens första MÅRBACKA perlagon :) It make me so HAPPY! Just nu är alla min krukor i fönstret tomma, ser för tråkigt ut. Drömmer om sommaren och blomstrande perlagoner, inte så konstigt då det är minus 22, helt crazy med snö och man blir utelåst med två småbarn då nyckeln inte går att vrida om eftersom låset fryst. Det hela löste sig dock med massor av våld.

söndag 21 februari 2010

Fru Marklund


Det var ett tag sedan vi gifte oss och i går lyckades jag posta papperet för namnändring. Heter numera Therese Marklund. Måste säga att jag tycker det känns väldigt konstigt att byta namn efter 31 år, känns dock som det rätta och har faktiskt tyckt det varit jobbigt att fylla i alla mina namn då så ska göras, Therese Linnea Elisabeth Kågström Persson. Nytt namn men samma gamla skrot och korn :) Blev lite nostalgis så här kommer några bilder från vårt bröllop! Åhhh jag vill gifta mig igen, det var så MYSIGT.





fredag 19 februari 2010

Missbruk

Har kommit på att jag är stor missbrukare av hårspray och sköljmedel. Använder massor! Vad missbrukar ni?

tisdag 16 februari 2010

Sjuka barn

Känner mig lite så här i dag, låg, trött, ingen ork och helt apatisk. Det började med att Mira var sjuk och nu är Melkan sjuk, puuhhh, över en vecka har detta nu pågått. Man blir ju helt klubbad när man inte får sova. Nu ska jag försöka vila......Hoppas ni alla får fantastisk dag :)

måndag 15 februari 2010

Surprise


Började alla hjärtans dag med en mys frukost och rosor från min lovely man. Senare på dag åkte vi iväg på husvisning, på vägen hem körde Lasse förbi en av mina favvo affärer, fick en helt underbar och väldigt turkos klänning. Måste ses på så ni får nöja er med påsen så länge.....

fredag 12 februari 2010

torsdag 11 februari 2010

Fjärilar

Älskar min dotters fjärilar, blir så glad när jag ser dem :)

onsdag 10 februari 2010

Bästa TV programmet

Ni har nog inte missat världens bästa program, I en annan del av Köping. Har tidigare jobbat på handikapp boende och ibland saknar jag det like crazy. Det finns så många helt fantastiska människor :) Favoriten i Köping är ju TOBBE, kolla in detta klipp, shit vad härlig han är!!

måndag 8 februari 2010

What a weekend :)

ÄNTLIGEN, på lördag åkte jag och min älskade man in till stan, strollade i småbutikerna på söder, drack latte och pratade helt ostört av grin, skrik, skratt, utspillda glas, klättrande, kladdande små sötnosar. Chekade in på Scandic Malmen, drack drinkar i lilla hotelbaren,lovely. Åt middag på en liten italienare, Il tempo, gott gott gott, jag rekommenderar verkligen. Strollade runt i Stockholmsnatten, höll vanrandra i hand, hånglade och skrattade. Shit vad kul det är att bli nykär i sin man igen. Tusen tack till min kära mamma och lillebror som roddade ungarna :)

fredag 5 februari 2010

Skönt

Oscar softar i soffan, han tycker den är fantastiskt skön, ha ha ha. Trevlig Helg, Puss!

onsdag 3 februari 2010

I like

Mina nya klickeli klackar från H&M

tisdag 2 februari 2010

Tapet till sovrummet

Oj vad fina, har lite problem att välja en favvo, gillar ALLA! Vilken gillar ni?