lördag 30 januari 2010

But Hello Nono

Min kära vän Cissi blev överlycklig när hon blev av med döingen och jag fick äntligen min efterlängtade ekorre, men vad e upp med skotkärran???

HA HA HAAAAA HA HA HA HA HA !!!!!!!!!!!!

Visst e våran Nono söt??!! Och för er som undrar om jag e dum i huvet......jo det måste jag vara.

torsdag 28 januari 2010

Shopping :)

Älskar blommor, kan inte få nog.

Mera blommor och dessutom på rea, bra!



Vill ju så gärna vara lika fin som en ballerina

Mera blommor och på rea, Monki hade as bra rea ju!

onsdag 27 januari 2010

Myrorna

Älskar seconhand, mår som allra bäst då jag är på jakt efter en skatt. Tycker dock att priserna på Myrorna här i Estockholmo är helt sanslöst höga. Tacka vet ja loppisar i norr, cheap and najs shit. Brollan e ju så snygg.


Oscar och hans nya sockerpulla Anna-Maria!

tisdag 26 januari 2010

Vill ha....

Ha en mintgrön våg med massor av citroner i, längtar efter sommar och iskall lemonad :)

måndag 25 januari 2010

Uppstoppade djur


Tycker det är ganska äckligt men jag kan inte hjälpa att jag verkligen vill ha en ekorre eller räv här hemma, whats wrong with me? Men seriöst blir ni inte lite sugna, hur söt e den inte?

söndag 24 januari 2010

Tjejdag

I går shoppade jag, umgicks med två fantastiska tjejer, drack vin och åt jätte go mat på en mysig italienare på söder. Shit va MYSIGT, jag känner mig som en ny människa.

torsdag 21 januari 2010

Katta

Lobban längtar till sommaren. Hon sitter mest i fönstret och tittar ut. Hon gillar inte att vara ute då det är kallt och snö på marken. Våran lya blir så liten så här års. Båda katterna flyttar in och driver runt, helt uttråkade.

Pälsson bor för det mesta i badkaret, eller under badkaret så nära avloppet som möjligt, värre snuskhummer får man leta efter. Eftersom hon inte heller vill gå ut så bajar hon på kattlådan och ni som har koll vet ju att katterna sedan krafsar över sin skit. Pälsson skiter gärna kl 04.00 och krafsar sedan runt i lådan, utanför lådan och uppe på lådan i 30 min utan att lyckas täcka över en millimeter av sin skit. Det enda hon lyckas med är att ibland få in badrumsmattan i kattlådan, väcka mig och sprida ut katt sand i hela badrummet!

Tycker trots detta att katter är världens bästa husdjur, det tycker dock inte min granne, ha ha ha, ohhh well....kolla in den här smarta smirren :) Have a lovely lovely day.

onsdag 20 januari 2010

Min nya vän PRZ 188

Hurrra min mamma lediga skrot bil gick igenom ombesikningen :) Fatta, detta innebär worldwide......STORT! Älskar gammla bilar, känner mig verkligen hemma i dom, de är enkla och trogna, tutar och går, med lite bucklor och sår.

Sexy? Klämcheck? Nej, bara helt STÖRD!

tisdag 19 januari 2010

måndag 18 januari 2010

Barnarbete

My brother in crime är hos mig och hänger, shit va lovely! Han skämmer bort mig och lagar mumsig mat varje dag:)

Här tvingar jag honom till barnarbete, vi flätar MASSOR med flätor som sedan ska trocklas ihop till en matta......som ska ligga i Melkans future rum. Eftersom Oscar e gudfar blev han tvingad att ta sitt enorma ansvar och bidra. Skön arbetsställning.........

Räknar med att mattan e klar inom ett år, ha ha ha

söndag 17 januari 2010

fredag 15 januari 2010

onsdag 13 januari 2010

Visst ser ni.....

Världens bästa program So you think you can dance, fy sjutton vad grymma de är, snälla snälla kolla in det här uppträdandet som handlar om att bli av med sin rädsla......ohhhhhhhh LOVELY!

tisdag 12 januari 2010

Undrar

Varför blir folk apatiska och slutar gå när de hamnar i en rulltrappa?

måndag 11 januari 2010

Liten pärla

Fint fynd till dotterns rum. Älskar att inreda barn rum, cant wait tills Melkan ska ha ett eget rum.......

fredag 8 januari 2010

Melkans Dop

I lilla kapellet på stiftsgården döptes Melker, världens mysigaste lilla place som jag varmt rekommenderar. Nils Melker Marklund, världens finaste kille!

Tycker inte ni svenska kyrkan borde använda denna bild i sitt reklamblad för dop, ha ha ha. Måste dock säga att det var första gången som jag verkligen trivdes och tyckte det var jätte mysigt med det religiösa inslaget, jo lite små kristen har man blivit, skönt :)

Mina små darlingar!

My name is Melker.........Nils Melker Marklund!

torsdag 7 januari 2010

Finns det några snälla barn....

Jo tomten, jag är en 31 årig två-barns mamma som älskar julklappar och presenter. Efter jag fick barn så slutade flera nära och kära och ge mig julklappar, sjukt tråkigt tycker jag. Bara för att jag är mamma eller bara för jag råkar vara 31 år så gillar jag julklappar precis lika mycket som när jag var ett barn. Fick dock några riktigt fina saker som jag är väldigt glad över :) Iittala vinglas, spa dag på sturebadet, gamla fina kökshandukar.......

50 st trisslotter !!!!! Det har alltid varit en av mina drömmar att bara få skrapa skrapa skrapa och fortsätta skrapa, sjukt roligt.

Världens finaste hemstickade mössa, med lappen "gjord med kärlek för dig" Åhhhhhh love love love!
Bara en bild till för jag är så FIN i min FIN FINA mössa


onsdag 6 januari 2010

Konst

Shit vad det är roligt med konst, är dock helt värdelös på det själv. Jag har massor med tavlor som jag älskar men de passar inte ihop så nu står alla utom 3 st i garderoben och dammar :( Det finns ju vissa saker man suger på och mina 4 inredningsproblem är gardiner, mattor, belysning och tavlor. Nedan ser ni 3 tavlor jag önskar jag ägde, visst e de fin fina?!!

Lillebror

Strindberg
Vet inte vad den heter men den är så FIN

tisdag 5 januari 2010

Snöyra

Tog en brake över jul, men nu e jag back! Ledigheten har varit toppen, familj, vänner, dop, god mat, snö och relaxing. Jag älskar att bygga snögrottor, och det här var min dotters första. När vi var klara kröp vi in och tände att ljus och lyssnade på tystnaden. Vi låg helt stilla i flera minuter och bara tittade och mös, fantastisk upplevelse.

En översnöad bil på gården!!!

Två dagar senare.....