onsdag 16 december 2009

Cellofan forever

Älskar att fixa presenter och fina paket. Cellofan e ju grymt, allt ser lyxigt, glammigt och fantastiskt ut och det kan aldrig bli för mycket. Man kanske skulle slå in sig själv :) Här är årets tackpresent till våra kära dagisfröknar. Lingon glögg, presentkort på manikyr och massor med cellofan!!

måndag 14 december 2009

Längtar.....

Nu e alla julklappar inhandlade, julkorten skickade, pepparkakshuset, bullarna och julgodiset bakat. Åhhh va mysigt nu längtar jag till jul...kolla in den här toppen mysiga julbloggen med massor av inspiration!

torsdag 10 december 2009

Bobby då......

Har följt såpan Mammas pojkar och i kväll var finalen. Helt otipat bölade jag som om någon jag kände hade dött. E det inte helt sjukt hur man kan tok böla över något som I could care less about??? Blir dock så less på sådana här program, grabbarna väljer ju alltid FEL tjej, de väljer tjejen de ALDRIG skulle kunna få i verkligheten och alla vet ju att det kommer att hålla en vecka om de har tur. Men de kanske hinner få ett ligg med någon out of there league och det måste ju vara det som är poängen, för helt seriöst så är väl ingen med för att hitta the love of there life??? När jag endå är inne på ämnet.....VAD E UPP MED TIGER WOODS???

onsdag 9 december 2009

Mina granar

Här har vi årets pärla

Massor med roligt pynt :)

Och så vår lilla taniga men jätte söta gran som står ute......

tisdag 8 december 2009

Släktbak

I dag kom världens bästa kusin och mormor på besök. Det var dags för julbak. Lite avis blev jag när kusin vitamin drog på sig vitt fint förkläde och världens finaste hukkle!


Vi bakade som tokar, mormor var så klart värst, hon gjorde kaffekakor och drömmar + en toppen god morotssoppa till lunch. Jag bakade saffrans biscotti och vitamin bakade lusse bullar med kesella.....och jag måste fortfarande säga att lussebullar e för tråkiga, jag vill ha mer slisk :)

Mollen han även med att mysa och leka med barnen :)

måndag 7 december 2009

Pepparkakor

Nu luktar det gott här hemma. Vi har bakat och dekorerat pepparkakor, oj vad MYSIGT!

söndag 6 december 2009

fredag 4 december 2009

Julgranar

Åhhhhh, i kväll har vi klätt våran helt perfekta plastgran. Har länge varit emot fake granar och är det fortfarande lite men med två katter som klättrar och släpar runt allt barr blev det ohållbart. Annars älskar jag att bege mig ut i skogen när det e mörkt och tjuvhugga en gran :) Det som e så mysigt med riktiga granar är att de inte är perfekta, att de har en egen identitet och doften så klart.

Tidigare har vi haft en gran helt klädd i guld, massor med guld! I år var det dags att göra den lite mer barnslig och det tycker jag vi har lyckats riktigt bra med. Den är nu guld och röd med massor av roliga och annorlunda pynt. Älskar julgranar och längtar tills jag har ett STORT hus så jag kan ha flera stycken med olika teman och färger.

Lite gran inspiration........vilken är eran favorit?






torsdag 3 december 2009

Kärlekspresent

Fick en liten kärlekspresent av min darling, den röda lilla väskan. Ohhhh love, love, love :)

onsdag 2 december 2009

Kärlekspotäter

Min kära granne Eivor kom igår över med denna söta påse. Det är inte vilken påse som helst, det är en påse fylld med tid, tålamod och kärlek :) Hon har ett litet land på vår gemensamma gård där hon odlar lite smått och gott. Hon komposterar och får på så sätt sin egen näringsrika jord, sedan sår hon, påtar och underhåller........simsalabim KÄRLEKSPOTATISAR ! Sådant här gör mig så lycklig!

tisdag 1 december 2009

Lusse lelle Lusse lelle

Då var julstöket igång. Svärmor var här och bakade MASSOR med lussebullar, det är jag grymt tacksam över. Men helt seriöst, lusse bullar är ju torra och dåliga. När man blir överlycklig över två russin vet man att det man äter inte är sliskigt nog. Nä mina lussebullar måste ha mandelmassa, massor med mandelmassa.