söndag 29 november 2009

Idol

Nä men kolla in COOLA killen.......enligt mig e han ju helt underbar! Men......vad heter instrumentet?

fredag 27 november 2009

But Hello

Jag har legat lite på latsidan och oj vad skönt det är! Svärmor är här på besök och jag blir då helt förslappad. Hon styr ju upp det mesta och roddar ungarna. Jag har nu fått sova 3 helnätter, lycka!





Har ni tänkt på att Posten är fantastisk och funkar så bra. Tappade bort ett paket men efter att ha fyllt i en borttappat anmälan dök paketet upp, helt grymt. Har ni tänkt på hur kul det är med frimärken? Kolla in den här hemsidan, där kan ni beställa najsa frimärken och det kostar inget extra :) Kommer snart tillbaka med en massa nytt, hang in there. Ching så länge!

måndag 23 november 2009

Här kommer Pippi Långstrump

Det är inte illa att ha en egen pippilotta, viktualia, rullgardina, krusmynta, efrahimsdotter, långstrump. Shit pommes vad pippi trenden har hållit i sig hemma hos oss!


Älskar pippi modet, det är så skönt galet!

lördag 21 november 2009

Christian the lion

När jag var liten lekte jag aldrig med dockor, det var alltid gossedjur. När jag blev äldre lekte jag att min cykel var en häst. Så länge jag kan minnas har jag haft djur, hamstrar, kanniner, fiskar, fåglar, katt och hund. Är väldigt fascinerad av alla sorters djur speciellt apor och kattdjur. Även ni som inte gillar djur snälla kolla in dessa youtube klipp på chiristian the lion, lejon och mera lejon.

fredag 20 november 2009

New York New York!!

Vissa dagar saknar jag NY like crazy. Måste nog bo där en gång till i mitt liv :)


onsdag 18 november 2009

Ms Pälsson

Hon är som en gosig prydnadskudde!


Här ligger hon och softar, rätt skönt att vara en katt!






tisdag 17 november 2009

Min man.....

lyckades laga vår pajade tvättmaskin, I love him! Fatta att han skruvar den i småbitar och hittar en liten pinne och sedan mekar ihop den igen. Love, love love

Drömmar


I natt drömde jag att jag var otrogen med Zlatan!!???

Ha ha ha så himla sjukt, and why him? Var tvungen att kolla in vad otrohetsdrömmar betyder. Så här löd svaret: Det handlar förmodligen om Er relation kontra vad som rör sig i ditt undermedvetna. En otrohetsdröm kan också vara en helt vanlig sexdröm och inget annat, dvs. dina undermedvetna sexfantasier får utlopp i dina drömmar.

Ha ha ha ha ha småbarnslivet ha ha ha ha, God natt och dröm vackra drömmar!

måndag 16 november 2009

Familjekaos


Där är ibland lite svårt att SE SIN MAN när det ligger en lätt dimma av bajs lukt från gamla osande blöjor,HÄR KOMMER PIPPI LÅNGSTRÖM dånar i mitt huvud, jag sover inte på nätterna och inte på dagarna, mitt hem är som ett tetris spel där man får pussla och flytta runt saker för att ta sig framåt och bakåt och åt sidorna, damråttorna är större än katterna, tvättmaskinen pajar och så fort man tänker på sex går melker-mira larmet igång! Vissa dagar får man helt enkelt leva på gamla minnen.







Det är fantastiskt härligt att vara småbarnsfamilj........nästan jämt!


söndag 15 november 2009

Kvällarna

Vardagar

Helgdagar

fredag 13 november 2009

Grattis darling!

I dag vill jag önska min fin fina man grattis på 31 års dagen. I kväll blir det skumpa, höga klackar och massor med mys. Trevlig helg på er! Puss!

torsdag 12 november 2009

Fredags Mys

Fattar inte hur man kan köpa micro popcorn, det e ju så äckligt! Man får en beläggning av slem i hela munnen, blääch. Det går as fort att poppa i pannan, dessutom e det ju kul. Tips: använd olivolja då blir det toppen gott. Vi brukar även krydda med aromat, smaskens :) Mysig fredag på er, chingeling!

onsdag 11 november 2009

tisdag 10 november 2009

Bregott kärlek

Älskar när jag öppnar mitt extra saltade Bregott smör och så står det så här, det gör mig lika glad varje gång :) Jag efterlyser mer små söta meddelanden lite här och var! Det betyder att du ska skriva en söt liten lapp till någon du tycker om och lägga i denne persons sko, ficka, plånbok, vante eller något annat bra ställe! Det är så enkelt att göra någon glad.

måndag 9 november 2009

Julpynt

I helgen gick jag och Mira lös på Åhlens julpynt avdelning, shit vad det finns mycket kul, jag ÄLSKAR pynt till granen, kan inte hejda mig! Kolla in påfågeln och muffinsarna.....400kr fattigare men en helt fantastisk julpynt upplevelse rikare :)

lördag 7 november 2009

Magi


Vaknade upp 7.30 i dag och insåg att Melkan har sovigt HELA NATTEN! Det känns som magi, man kan inte riktigt beskriva känslan. Efter 5 månader utan en helnatts sömn känns detta bättre än att vinna på lotto (vilket jag i och för sig aldrig gjort), ni hajjar det är i alla fall helt fantastiskt. Dessutom har han även börjat med flaskan, grymt skönt, nu kan jag gå på party igen :)

Mira har också blivit värsta mysiga tjejen efter X antal månader av 3-års trots, puhhhh! Hon har även lyckats sluta med nappen, och det mina vänner är BIG för hon var helt besatt i sin napp. Hej och hå livet går och shit vad det e mysigt att leva! Behöver jag nämna hur STOLT jag är över mina små guldklimpar?

fredag 6 november 2009

På G

Fotovägg i sovrummet! Får se om den någonsin blir klar, har en annan fotovägg i min lilla lilla walk in closet som påbörjades för över ett år sedan....där är de flesta ramarna still tomma. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.......eller, jag är sjukt hemmablind, SKÖNT!

torsdag 5 november 2009

Kärleks Smulor

I går var jag på kalas hos min kära kusin vitamin som fyllde år. Hon fick en burk av de här smarriga biscottisarna som jag bakat. Tycker det är så fint och ge bort något man har lagt ned tid och kärlek på, världens bästa present om ni frågar mig! Shit va mallig jag är då......receptet hittar ni här!

tisdag 3 november 2009

Fjärilshuset

Då jag var liten och min kära farfar Gunnar dog sa de till mig att han blev en fjäril. Jag bestämde mig snabbt för att han var en citronfjäril (min favvo). Tyvärr försvinner det mer och mer fjärilar då blomsterängarna de är beroende av försvinner. Vill man se massor med vackra fjärilar bege er då till fjärilshuset, så mysigt att komma in i den varma fuktiga miljön med fjärilar, fåglar och fantastiska växter. Perfekt aktivitet då man blir less på höst rusket. Om ni e sugen på en utflykt dit kolla in www.fjarilshuset.se






måndag 2 november 2009

Bling bling

Do I need to say more?


söndag 1 november 2009

Tro

Vissa människor köper trislotter och lägger dem i plånboken ett par veckor, går omkring och hoppas man har en högvinst, man känner sig helt enkelt rikare än vad man är. Jag gör samma sak fast med mina prylar jag handlar på loppis. För tre år sedan blev jag jätte kär i denna tavla och betalade 25 kr för den. Nu går jag omkring och tror att den är värd MASSOR med pengar, vet inte varför. Jag skulle aldrig vilja kolla upp det, jag gillar att leva i min egen tro och den behöver aldrig bli verklighet.

Jag gissar att det är så det funkar med religion och tro. Har aldrig riktigt förstått mig på det men i dag 31 år gammal börjar jag vara ganska nyfiken på tro, hur man bara kan tro på något som inte går att bevisa och hur det inte verkar spela någon roll för den troende. Det verkar som jag gillar att tro....... häftigt & skumt! Vad tror ni?