måndag 31 augusti 2009

Herr Kantarell

Min helg i kära Dalarna närmare bestämt Ludvika och snickarfallet har varit fantastisk. Hittade en del fynd på loppis men bäst av allt var kantarellerna! Jag blir som tokig när jag plockar kantareller, skulle kunna ägna dygn åt att bara gå runt och försöka hitta mer, mer, mer. Det räckte i alla fall till årets godaste kantarell macka! Det var även fullt med lingon och blåbär, tyvärr han jag inte plocka några bär. Länge leve skogen och allt man kan plocka där.

fredag 28 augusti 2009

På väg

I dag tror jag det blir de svarta träskorna med kurbitsmålning på eller kanske stövlarna....vädret verkar lite lurigt. Snart bär det av till Dalarna och stugan. Det är något visst med att komma ut på landet, andas luften, höra tystnaden & tränga ihop sig i en röd lite stuga med vita knutar. Bäst av allt är när regnet smattrar mot plåttaket och man får elda i spisen. Hoppas på lite loppis och få snacka med lantisar och höra den sköna dialekten. Chingelig!

torsdag 27 augusti 2009

Små skatter

Shit vad det var coolt med clipsörhängen på 90-talet, min mamma hade ca 50 par, snacka om riktig skatt gömma, måste leta fram den. Tyvärr lyckades jag dock inte rota fram någon bild på mamsen med öronprydnaderna men Pernilla funkar fint

Mina senaste loppis skatter, e ni inte lite avis på zebra clipsen?

onsdag 26 augusti 2009

Kära lampskärmar

Vad e upp med att jag inte kan sluta köpa gamla lampskärmar?? De är så mysigt romantiska med sina fransar och spetskanter, och så blir det alltid ett toppen cozy sken av dem.
Den här rosa pärlan står i mitt vardagsrum........Mmmmmmmysigt!
Mormors stilen är complete med det här rosa rysshhh rysshhh monstret. I love it!

tisdag 25 augusti 2009

Prima ballerina

Tror jag måste bli en ballerina. De är så disciplinerat vackra !

Det bor en ballerina i mig

Kolla in min fina ballerina klänning från Monki


Najs tavla från Myrorna


Den finaste ballerinan av alla, mitt lilla busfrö